PrachtNova

[two_columns]
[column1]

De vertrouwde begeleiding van PrachtNova

Een verbouwing is een mooie stap naar een woning die beter past bij persoonlijke wensen en eisen. Maar de verbouwing kan ook een bron zijn van stress en irritaties, met herkenbare dieptepunten als vertraging, overlast en tegenvallende kosten. Met de hulp van PrachtNova Verbouwmanagers voorkomt u dat.
[/column1]
[column2]

Voor wie

Een verbouwing van een (deel van een) huis of appartement helemaal begeleiden en coördineren: dat is het herkenbare specialisme van PrachtNova. Dat kan bij een woning waarbij Pracht Aankoopmakelaars bemiddeld heeft rond de aankoop. Maar ook als de woning al gekocht is, kan PrachtNova worden ingeschakeld voor slagvaardige begeleiding. Of als je het huis waar je al jarenlang woont, wilt aanpassen aan je levensstijl.

[/column2]

[/two_columns]

De karakteristieke aanpak van PrachtNova resulteert in prachtige verhalen. In het magazine Stijlvol Wonen stond onlangs deze inspirerende reportage over een door PrachtNova volledig gerealiseerd voorbeeld van hoogwaardig wonen op het Amterdamse Oosterdokseiland. Lees hier het artikel.

Leave a Reply