Betrouwbare verhuizer is enorme geruststelling

Bij een woning die door een klant van Pracht was gekocht, bleef tot op het laatst de overdrachtsdatum een vraagteken. Spannend… Pas twee weken voor de datum waarop het transport definitief werd gepland, konden we verder in actie komen. Punt van zorg was natuurlijk de verhuizing. Viel die nog op tijd te regelen?

Gelukkig hebben we vanuit Pracht Aankoopmakelaar erg goede contacten met Van den Berg Verhuizingen, één van onze preferred suppliers. Eén telefoontje van onze kant was genoeg om de toezegging te krijgen dat de verhuizing op die dag in de planning erbij gezet werd. Een enorme geruststelling. De dagen daarna kwam de verhuizer niet alleen voor de offerte langs bij de klant, maar nam ook meteen de verhuisdozen mee. Anderhalve week later ging alle spullen als tussenstop een aantal dagen in de opslag en de verhuisdag zelf verliep vlekkeloos.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?