EenVandaag, Pracht bijna op TV

Afgelopen week werd ik gebeld door EenVandaag. Echt waar, het televisieprogramma EenVandaag! Ze wilden weten wat mijn visie was over de overdrachtsbelasting, hoe dit de doorstroming in de woningmarkt belemmerde. Ik was even overdonderd, maar gaf mijn spontane mening naar aanleiding van de vragen die ik door redacteur Joyce Boverhuis gesteld kreeg. Even snel schakelen, maar dat ging prima.

Ik vroeg nog wat er met mijn uitspraken zou gebeuren. Dit voorgesprek was aftastend, maar ik kreeg wel de vraag of ik over dit onderwerp wellicht iets voor de camera kon vertellen. Natuurlijk wilde ik dat. Die avond of de volgende morgen zouden de opnames zijn. Dat werd pas echt spannend. Hoe kwamen ze aan mijn naam? Dat was ook gelijk duidelijk, namelijk via mijn klant prof. dr. Jaap Koelewijn. Jaap zou als financieel specialist optreden en zijn mening geven in het tv-programma en hij had de mensen van EenVandaag mijn naam gegeven: “Ik ken maar één makelaar en dat is mijn makelaar van Pracht”, had hij gezegd. Super!

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?