Hockeysponsoring werkt

Ik was aanwezig bij een activiteit van de Stichtse Hockeyclub (SCHC) uit Bilthoven, speciaal voor leden van de business club. Pracht is namelijk sponsor van deze hockeyclub. Het leuke van zo’n business club is dat je mensen ontmoet van andere bedrijven waarmee je normaal misschien niet zo snel contact zou hebben.

Door elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, kom je makkelijker in gesprek. Een leuk gevolg daarvan was dat ik een afspraak kon maken met Johan Zijtveld van Van der Wardt Bouwbedrijf in Eemnes, een bouwbedrijf dat veel ervaring heeft met de realisatie van fraaie villa’s. Ze doen dat vaak in nauwe samenwerking met een architectenbureau en ook steeds vaker in overleg met een binnenhuisarchitect. Een concept dat erg strookt met de werkwijze van Pracht, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Een saillant detail is dat Van der Wardt ook villa’s heeft gerealiseerd die ontworpen zijn door architectenbureau Atelier 3 in Leusden, een preferred supplier van Pracht.

Op die manier wordt de toegevoegde waarde die de business club van SCHC aan Pracht Aankoopmakelaars biedt, mooi duidelijk. Dus scoren maar, ook op het hockeyveld

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?