Twitterdate

Twitterdate

Volgen jullie @Prachtaankoop al op twitter? Het is een bijzonder medium met onverwachte resultaten. Onlangs stuurde ik een ‘tweet’ over de bezichtiging van een huis in Bilthoven. Daarop kreeg ik een reactie van een mevrouw die onze dienstverlening interessant vond.

Ze schreef dat het misschien iets voor hen was, zodra ze hun eigen huis in Bilthoven verkocht zouden hebben. De contacten werden via Linkedin vervolgd en kregen een steeds persoonlijker karakter. Deze digitale kennismaking leidde tot een persoonlijke kennismakingsafspraak, een week later. Van beide kanten was er een klik! Astrid is ook zelfstandig ondernemer, heeft een mooi bedrijf, moedercontracten.nl, gericht op goed opgeleide vrouwen die parttime werken. En andersom sprak de eigenwijze aanpak van Pracht haar aan.

Natuurlijk mocht ik ook hun prachtige huis bekijken dat te koop staat in Bilthoven-Noord. Al met al een zeer geslaagde ‘twitterdate’ en we blijven zeker contact met elkaar houden en waar mogelijk elkaar contacten aanreiken. En natuurlijk hebben we inmiddels al over onze date getwitterd…

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?