NVM Aankoopmakelaar op de Woonbeurs

Afgelopen zondag zorgde Pracht voor de standbemanning op de NVM-stand tijdens de Woonbeurs in Amsterdam. De NVM had dit jaar een aanpak met twee stands: de Verkoopmakelaar en de Aankoopmakelaar. Bedoeling was dat we de boodschap tussen het verschil van de aankoop- en de verkoopmakelaar gingen overbrengen. Het leuke van zo’n beurs is dat je met zoveel verschillende mensen een gesprekje kan aanknopen.

Sommigen vertelden dat ze net hun huis verkocht hadden en nu gingen kopen, anderen vertelden over hoe lang ze hun huis al te koop hadden staan. Een paar keer hoorde ik toch ook van een snelle verkoop (binnen twee weken), doordat een huis er goed uitzag, een reële prijsstelling had en er een zeer actieve Verkoopmakelaar bij betrokken was die ook veel met de social media deed om het huis te verkopen. Leuk om te horen hoe dat werkt.

Ger Hukker, de voorzitter van de NVM, kwam ook even kijken hoe Pracht het begrip NVM Aankoopmakelaar neerzette. Die foto werd natuurlijk direct gepubliceerd via de twitter van @PrachtAankoop. Leuk dat de NVM ons bericht heeft ‘geretweet’ naar haar meer dan 4800 volgers. Zo komt de naam van Pracht terecht bij een nog breder publiek…

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?