Pracht ook op Facebook

Samen met ons marketingcommunicatiebureau Barnyard Creative Powerhouse wordt er bij Pracht gewerkt aan zakelijke aanwezigheid op Facebook. Zo’n eigen Facebook-pagina is weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van Pracht, die goed aansluit op onze activiteiten via Twitter en LinkedIn.

Het leuke van de Facebook pagina is dat klanten hun persoonlijke ervaringen kunnen delen met anderen. En dat de preferred suppliers van Pracht kunnen laten weten wat ze doen voor klanten van Pracht. Iedereen die maar geïnteresseerd is in wat we doen, kan het via Facebook volgen. Het draait daarbij om de verhalen. Met leuke foto’s erbij moet het een pagina worden die veel in beweging is. Dat is wat we bij Pracht het mooie aan dit medium vinden: het delen van ervaringen. We ontmoeten iedereen graag op onze ‘community pagina’ op Facebook.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?