Penthouse krijgt turn-key oplevering

Bij Pracht Aankoopmakelaars is de gemoedsrust van de klant het ultieme doel. Een actueel praktijkvoorbeeld: voor een opdrachtgever heeft Pracht bemiddeld bij de aankoop van een nieuwbouw-penthouse op een sublieme locatie. Bij de voorbereiding van de koop bleek dat de wijze waarop het appartement was ingedeeld, niet paste bij de wensen van de aspirant-koper. Pracht heeft eerst gezorgd voor het laten maken van een geheel nieuwe indeling van het appartement, passend bij de wensen van de opdrachtgever. Ook de onderhandeling over het daaruit voortvloeiende minderwerk werd vanuit Pracht gecoördineerd, al vóórdat de koopovereenkomst getekend was.

Nu zijn we met een projectteam met twee Preferred Suppliers (bouwkundige van Buro I&B en binnenhuisarchitect Wim van der Spek) en Pracht als projectleider/procesbegeleider bezig om een aannemer te selecteren voor de afbouw van het appartement dat binnenkort zal worden opgeleverd. We begeleiden de klant bij de keuze van alle materialen die toegepast worden, bij de vloerafwerking, de keuze van keuken en badkamers, wandafwerking en de complete inrichting. Ook het technische gedeelte (waaronder lichtadvies) wordt integraal meegenomen.

Door de grote betrokkenheid van alle partijen is het geweldig om naar een inspirerend eindresultaat toe te werken. Over een paar maanden kan onze klant zijn appartement betrekken. Helemaal naar zijn wens gerealiseerd, ingericht, sleutelklaar en helemaal schoon opgeleverd.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?