Bouwkundig keuren tijdens het onderhandelingsproces

We hanteren bij Pracht een andere aanpak dan veel makelaars bij het plannen van een bouwkundige keuring. We keuren de woning namelijk al vóórdat we tot overeenstemming zijn gekomen met de verkoper.

Als serieuze kopende partij willen we namelijk al in een vroeg stadium weten wat exact de bouwkundige status is van een huis. Welke kosten kunnen we verwachten, en welke punten moeten direct aangepakt worden door een nieuwe eigenaar? Door deze aanpak te volgen, hoeven we ook geen ontbindende voorwaarde(n) meer op te nemen in de koopovereenkomst om de koop nadien nog te kunnen ontbinden als eventuele bouwkundige kosten tegenvallen.

Met deze werkwijze heeft de koper veel meer zekerheid en vooral ook inzicht in het investeringsplaatje. We sluiten risico’s op deze manier tijdig uit. En dat brengt voor alle betrokkenen veel rust in het aankoopproces. Ook voor de verkoper, die niet meer bang hoeft te zijn dat de koper op bouwkundige gronden de koop alsnog gaat ontbinden. Voor een serieuze voorbereiding van de koop van een huis, is het de investering dubbel en dwars waard. En met behulp van onze Preferred Supplier Buro I&B hebben we een zeer betrokken keuringsbureau dat ons een helder en inzichtelijk rapport levert waar we echt wat mee kunnen.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?