Een soepele en stressloze verhuizing

Onlangs verhuisden klanten van Pracht binnen hun eigen woonplaats. Verhuisbedrijf Van den Berg, een van de Preferred Supplier van Pracht, was uitgekozen om de verhuizing uit te voeren.

De eerste dag werd de inboedel uit het ‘oude huis’ ingepakt. En toen de avond bijna inviel, werden de bedden in het nieuwe huis slaapklaar gemaakt. De dag daarop kwam Van den Berg terug om alle dozen op hun plek te zetten in het nieuwe huis. De sfeer was heel goed die twee dagen. En er werd hard gewerkt.

Toppunt bij de verhuizing was wel dat de zonnebank naar de zolder gebracht moest worden maar liefst naar de vierde verdieping… Tussen de balken en spanten van de zolder lukte het net om de zonnebank te plaatsen. Een staaltje vakwerk. Iedereen was zeer tevreden en kijkt terug op een stressloze verhuizing.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?