Aankoopmakelaar is ook procesbegeleider

Als makelaar weten wij natuurlijk veel van de woningmarkt. Van woningen, van bouwkundige zaken, juridische elementen, bestemmingsplannen, noem maar op… Dat is ons makelaarsvak. En door onze aansluiting bij de NVM zijn we verzekerd van een kwaliteitslabel als het gaat om ons vak van makelaar.

Maar de makelaars van Pracht zijn meer dan dat. Zij zijn niet alleen de vakinhoudelijke makelaar, maar zij zijn ook procesbegeleider. Een projectmanager die weet welke stappen op welk moment het beste gezet kunnen worden. En wie daarbij ingeschakeld kan worden. Zo’n procesbegeleider zorgt er bijvoorbeeld voor dat de klant tijdig zijn financiën in kaart brengt. Dat we alle afspraken plannen om te gaan bezichtigen. Dat we tijdig een bouwkundige keuring in gang zetten. Dat we op het goede moment praten over het regelen van de school voor de kinderen of de sportclubs. Dat we op het juiste tijdstip alvast de verhuizer contact laten opnemen. Dat we kunnen helpen bij het leveren van iemand die een eventuele verbouwing van het huis kan begeleiden. Dat we iemand kunnen aandragen die helpt met praktische zaken na de verhuizing, zoals het in jullie persoonlijke stijl krijgen van het nieuwe interieur, of de tuin. En ook praktische dingen als werkend internet, de beveiliging van het nieuwe huis, et cetera. Daar staat Pracht voor: de vakinhoudelijke professional, maar tevens de procesbegeleider.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?