Wensen om te wonen: meer dan vierkante meters

Een nieuwe klantrelatie start bij Pracht altijd met het in kaart brengen van de wensen van de klant. Daarvoor nemen we de tijd. En dan hebben we het niet alleen over de persoonlijke wensen over het huis. Een nieuw thuis is veel meer dan een stapel stenen.

Natuurlijk willen we weten hoeveel slaapkamers iemand graag in huis wil. Of er één of twee badkamers gewenst zijn. Of het fijn is dat er een open haard in de woonkamer zit. Hoe de tuinligging bij voorkeur moet zijn. Waar het ons vooral óók om gaat, is dat we weten wat mensen verwachten van hun woonomgeving. De sfeer die er in een bepaalde wijk is, of die wel of niet aanspreekt. Of iemand lopend naar een supermarkt wil, of dat je toch de auto neemt.

Of er een bepaalde sportfaciliteit dichtbij gewenst is. Of je met je hond zo de straat uit wilt lopen, het bos in. Hoe ver het fietsen is voor de kinderen om bij hun school te komen. Of er iemand uit het gezin vaak met de trein gaat en dat het station dus makkelijk bereikbaar moet zijn vanuit het nieuwe thuis. Of de klant erg gesteld is op privacy in en om het huis, of dat het bij elkaar binnenlopen van de buren juist wel net zo gezellig wordt gevonden…


Dat zijn de dingen waar we over praten met onze klanten in een eerste gesprek. Hoe leven mensen en wat vinden ze daarbij belangrijk? Het liefst voeren we dit eerste gesprek daarom ook bij onze klanten thuis zodat we gelijk een beeld krijgen van de sfeer die mensen met hun interieur hebben. Dat geeft ons nog meer beeld van onze klanten. En dat allemaal om nog beter het nieuwe thuis te vinden in de juiste omgeving, op de juiste plek.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?