Expats die terugkomen naar Nederland?

Binnen 1 week was het nieuwe huis gekocht
Kortgeleden heeft Pracht voor klanten gezocht naar een huis in Hilversum. Onze klanten wonen in het buitenland, een Nederlands gezin, en zij komen deze zomer definitief terug naar Nederland. De basisschool voor hun kinderen was al gevonden, nu het passende huis nog. Met de woonwensen scherp voor ogen, gingen we aan de slag. Maar al snel bleek dat in de wijk waar zij heel graag wilden wonen, niet het geschikte huis op de markt aanwezig was. Of te oud, of te veel opknappen, of niet voldoende slaapkamers, of te ver weg van de school enzovoort. Daarop hebben we alle 24 makelaars in Hilversum gebeld en het zoekprofiel voorgelegd. En daar kwam maar slechts 1 concrete tip uit, maar dit bleek wel een gouden tip!

Een huis wat binnenkort op de markt zou gaan komen . In de week dat onze klanten in Nederland waren, hebben we dit huis bekeken. Het bleek het passende huis te zijn, het gevoel was vanaf het eerste begin goed. In 1 week tijd is alles geregeld, o.a. de bouwkundige keuring, het checken van de milieusituatie, de kosten in kaart brengen van een kleine verbouwing op zolder. En niet te vergeten de onderhandelingen over de prijs en de condities van de koop. Met de koopakte op zak zijn onze klanten weer teruggegaan naar hun huis in het buitenland. Over een maand is het transport van hun nieuwe woning, en vestigen zij zich weer in Nederland. We hopen dat zij zich weer snel thuis zullen voelen in Nederland!

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?