Oplevering verbouwd appartement met bijzondere afsluiting

Deze week is het project van onze opdrachtgever opgeleverd. Het appartement in Amsterdam op het Oosterdokseiland, was begin dit jaar casco opgeleverd door de hoofdaannemer. Onder projectleiding van Pracht ging een team van specialisten aan de slag om de afbouw van het appartement te realiseren, geheel conform de wensen van de opdrachtgever, met een nieuwe indeling en een hoogwaardig nivo van afwerking. Buro I&B ( Preferred Supplier van Pracht) en bouwbedrijf Barten zorgden voor de realisatie.

Bij de oplevering overhandigden zij, samen met Gerda Wiegers van Pracht, aan de opdrachtgever een cheque ter donatie aan de Stichting JDRF als dank voor de samenwerking van de afgelopen maanden. De heer de Groot nam deze cheque vanuit zijn functie als voorzitter van de Stichting JDRF Nederland (die strijdt voor de genezing van type 1 diabetes, zie www.jdrf.nl ) van harte in ontvangst, en was tegelijk zeer enthousiast over het eindresultaat van zijn project.

foto_appartement_Ode_Wharf

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?