Interieur in jouw stijl

Mooi wonen, heerlijk thuiskomen, genieten van je huis en je woonomgeving. Daar draait het om bij het zoeken naar het juiste huis.

Je woning naar je eigen smaak inrichten, dat is belangrijk. Daarom werken we al lange tijd samen met onze preferred supplier Van der Spek Interieuradvies uit Laren. Vanuit jouw wensen, je smaak, jouw persoonlijke stijl kunnen Wim en Annebauk van der Spek je verder helpen met het maken van keuzes. Net even verder doordenken dan je zelf zou doen. Net even een stapje verder gaan in het zoeken van de passende meubels of de juiste kleurcombinatie met de goede stoffen erbij. En dat alles op maat.

moodboard

Voor klanten van Pracht biedt Van der Spek als extra dienstverlening om gratis een moodboard te maken waarin deze stijlkeuzes terug te vinden zijn. Van modern tot klassiek, van landelijk tot big city living. Als houvast voor je verdere inrichting. Neem een kijkje op onze website om een voorbeeld van een moodboard te zien. En je krijgt er gelijk zin in om mee aan de slag te gaan. Je zult merken dat je er elke dag van gaat genieten. Jouw eigen interieur, in harmonie.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?