Kunst in huis

Kunst kopen, het klinkt als iets heel moeilijks en zwaars. Iets waar je ook vooral iets vanaf moet weten. Jaren geleden kwamen wij thuis bij een vriend die veel interesse had in kunst, realistische kunst vooral, waarvan je dus kan zien wat het voorstelt. Via hem kwamen we in contact met Eric Morren, een toen jonge ondernemer (nu nog steeds jong maar inmiddels zeer ervaren) die in zijn Galerie Utrecht aan de Oudegracht realistische kunst verkocht. Wij wisten niets, kenden geen schilders of wat dan ook.

En het fijne van Eric is dat hij je daarover nooit een ongemakkelijk gevoel geeft. Integendeel: hij kijkt goed wat bij je past, hij denkt met je mee, vertelt dingen over schilderijen die echt heel erg de moeite waard zijn. Waardoor je meegenomen wordt in de wereld van de schilders. Inmiddels is Galerie Utrecht overgegaan in Morren Galleries, en samen met zijn vrouw Severine zijn er inmiddels twee vestigingen in Utrecht en één in Amsterdam te bestieren. Plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken, om gewoon eens binnen te lopen. Besteed eens een zondagmiddag om er heen te gaan. Geen interessant-doenerij, maar gewoon genieten van datgene wat je zelf mooi vind. De hele collectie is ook terug te vinden op de website www.morrengalleries.nl. En waarom vertellen we dit? Omdat wij houden van mooie dingen en genieten van alles wat wonen nog fijner maakt.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?