Meedenken met nieuw te bouwen huis

Een klant van ons heeft recent een perceel grond gekocht, om een geheel nieuw huis op te bouwen. Na een intensieve zoektocht wilde deze klant dat het liefste: nieuw bouwen en een huis maken dat helemaal past bij hun wensen. Een thuis met een hoogstaand afwerkingsniveau.

Zij zijn in gesprek gekomen met een architect die het huis voor hen ontworpen heeft. Dit plan ligt momenteel ter eerste toetsing bij de gemeente. En wat voor Pracht nou het leuke was? Deze klant heeft in het proces tot twee keer toe de plattegronden en aanzichten van het te bouwen huis bij ons neergelegd. Om mee te denken met de voorstellen. Als een soort sparring partner. Vanuit onze ervaring met dergelijke projecten kunnen wij bijvoorbeeld praktische tips geven over de indeling en uitstraling. En wijzen op aandachtspunten voor het wonen in het toekomstige huis. Punten die ook net voor deze klanten – die we inmiddels zo goed kennen met hun individuele woonwensen – van belang zijn.

Waar we erg trots op zijn: onze klant heeft ons hartelijk bedankt voor dit meedenken. Dat is waar we het allemaal voor doen: een super-tevreden klant die straks – als de gemeente het plan goedkeurt – in een fantastisch huis komt te wonen, in een bijzonder mooie omgeving. Gezellig genoeg gaan we binnenkort ook nog lekker met elkaar uit eten en praten we verder over de plannen. Dan bekijken we wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Bij de tuinaanleg? Bij de inrichting van het huis? Waar we kunnen, helpen we onze klanten verder op weg. En daar krijgen we zoveel energie van!

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?