Intensieve zoektocht succesvol afgerond

Elke zoektocht naar een nieuw thuis is een verhaal over persoonlijke voorkeuren. Dat draait om vasthoudendheid. Vandaag was het transport van een huis waarbij we bemiddeld hebben bij de aankoop. De familie die het huis heeft gekocht, is erg blij met hun nieuwe woning. Er is ook heel wat aan deze transactie voorafgegaan…

Natuurlijk merken wij ook aan onze klanten dat het maken van keuzes in deze economisch onzekerder tijden niet altijd van een leien dakje gaat. Komt een baan niet op de tocht te staan, en daarmee het gezinsinkomen? Ligt het huis waarvan we eerst dachten dat het financieel haalbaar leek, nu toch net buiten bereik? Om tot de juiste oplossing te komen voor deze familie, hebben we samen heel wat fasen doorlopen. Maar we hielden ons doel voor ogen: het huis vinden in een omgeving waarin zij graag hun kinderen willen zien opgroeien, in een groene omgeving, centraal gelegen in het land. En zowel opdrachtgever als Pracht zijn vasthoudend gebleven om dat tot een oplossing te brengen. En afgelopen 31 december was het zo ver: de koopovereenkomst werd getekend. En dan vandaag de sleutels in ontvangst nemen, geweldig!

En wat hebben we bij Pracht zelf geleerd van zo’n intensief traject? Dat we door vasthoudend te blijven in het zoekproces, ook al wijzigen omstandigheden aan de kant van de klant, toch de optimale oplossing hebben kunnen vinden. Elke opdracht kan afgerond kan worden met een passend huis voor tevreden klanten. En dat is nou net waar we het voor doen.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?