Prachtige keuken

Hoe leuk is het als het eindresultaat van de verbouwing van een appartement dat begeleid is door Pracht, terug te vinden op de website van Keukenhuys De Tweede Kamer? Zij ontwierpen en realiseerden de keuken en diverse kastenwanden in het appartement. Een hele mooie impressie vindt je terug bij de Binnenkijker op de website van Keukenhuys De Tweede Kamer. Marco Verheijen, directeur/eigenaar, ontwerpt echt de mooiste keukens voor hun klanten, dus laat je inspireren!

www.detweedekamer.com/keukenontwerp/amsterdam

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?