Door het hele land: gek op die uitdaging

Eén van de leuke dingen van ons werk is dat we door het hele land reizen om voor klanten het meest geschikte huis te vinden. Overal zijn er weer andere situaties, maar de praktijk heeft geleerd dat we daar altijd onze weg in weten te vinden.
Zelfs in regio’s waar we nog nooit eerder hebben gewerkt, weten we het geschikte huis te vinden. Vaak al ‘voor de markt uit’. Die woningen zijn nog niet eens op Funda gekomen of wij hebben ze door onze actieve aanpak toch weten te spotten. En dat is nou net de uitdaging die wij zo lekker vinden in ons werk. Buiten de gebaande paden gaan met maar één doel. Of het in Amsterdam is of een andere grote stad, van ’t Gooi via de Utrechtse Heuvelrug, een klein dorp of (zoals onlangs) in Olst bij Deventer: de perfecte oplossing voor onze klanten wordt gevonden. Dus, geef ons die uitdaging: wij gaan ‘m graag aan!


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?