Ambities voor 2014

De afgelopen weken, het eind van het oude jaar, stonden in het teken van het aanhalen van de contacten met onze klanten en relaties. Persoonlijk getinte kerstkaarten zijn verstuurd, relatiegeschenken overhandigd. Een fijne tijd.
Aan het einde van 2013 zijn twee door onze klanten gekochte huizen overgedragen. Een statig pand in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark. Dit is een fantastisch huis op een superlocatie, met heel veel mogelijkheden. De komende maanden ondergaat dit huis een complete modernisering. Ook aangekocht via Pracht: een karakteristiek pand in Driebergen. Deze schitterende vrijstaande villa, gebouwd rond 1900, heeft heel veel authentieke stijlkenmerken. Ook in dat huis gaan de kopers eerst een aantal zaken aanpakken, om er in de loop van dit voorjaar te kunnen gaan wonen. Allebei aansprekende projecten, mooie panden op veelgevraagde locaties. Heerlijk om te merken hoe blij onze klanten met hun nieuwe huizen zijn.
En nu gaan we het nieuwe jaar 2014 in. Helemaal opgeladen na een paar dagen rust. Vol nieuwe plannen ook. Want het komende jaar gaan we de Pracht-formule nog verder uitbouwen. En nog meer klanten blij maken met een nieuw thuis. Of het nu gaat om het vinden van de best passende woning of dat we een huis helemaal naar wens van de klant verbouwen, er is voor Pracht maar één doel: een ultiem tevreden klant!


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?