Ons ‘open huis’

Vorig weekend had ik een afspraak staan met een mevrouw die ik al vaker gesproken had. Om met haar en haar man verder te praten over hun plannen om te verhuizen. En om kennis te maken met haar man. Het contact was al zo leuk gelopen, dat ik er heel veel zin in had om naar hen toe te gaan.

Onder het genot van lekkere hapjes en een drankje bij hen thuis, bespraken we de stappen die gezet moesten worden en filosofeerden we uitgebreid over hun wensen voor een nieuw huis. Door er zo met elkaar over te praten werden de belangrijkste punten al snel duidelijk. In de afgelopen periode hadden zij al meerdere huizen bekeken, vooral wat ouderen huizen. Al meedenkende over de mogelijke oplossingen, stelde ik voor om ook eens wat nieuwere huizen te gaan bekijken in een bepaalde wijk en straat. Een locatie en ook een stijl van huizen waar ze zelf nog niet over hadden nagedacht. Diezelfde dag zijn ze op de fiets gestapt en hebben ze in die betreffende straat en omgeving rondgereden. Het was een eye-opener dat dat misschien ook tot de mogelijkheden behoorde.

En wat nu extra leuk is: dit weekend ga ik samen met hen in die straat kijken in het huis van eerdere klanten van Pracht waarvoor we de aankoop ruim hebben bemiddeld. Zo leuk ook dat mijn eerdere klanten hier gelijk voor open stonden, echt super van hen. Wat geeft dat een fijn gevoel!

En nu maar hopen dat het huis qua type en ligging in de smaak valt ….. wordt vervolgd dus.


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?