‘ Ons Open Huis’ – het vervolg

En zo liep ik afgelopen zaterdag met mijn klant door het huis van een andere klant waarvoor we vorig jaar de aankoop hebben begeleid. Om te laten zien dat dit type huis misschien ook voor hen interessant kan zijn. Omdat er geen vergelijkbaar huis nu te koop staat, was dit een ideale gelegenheid om toch al een kijkje te kunnen nemen en te ervaren of het iets voor hen zou kunnen zijn.

Alles liep in een erg ontspannen sfeer, we konden rustig rondkijken en de bewoners vertelden over hun ervaringen met het huis in het afgelopen jaar. Ook de dochter van 5 jaar liet haar eigen mooie roze meisjeskamer zien.
Het zonnetje scheen, de kinderen speelden lekker in de tuin en wij hebben met onze nieuwe klanten een hele goede indruk gekregen van het huis. En zij gaan straks eerst hun eigen huis verkopen, en dan pakken we de draad weer op met het zoeken en vinden van het geschikte huis. Ik heb er nu al zin in om hen te begeleiden bij de aankoop!


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?