Vereerd

Afgelopen periode werd ik op een dag gebeld door twee verschillende klanten: beide heb ik een jaar of vier geleden begeleid bij de koop van een huis. En beide belde me nu om te vertellen dat ze een volgende stap gaan zetten. Een nieuwe relatie en wijzigende omstandigheden hebben er toe geleid dat ze allebei verder willen. Ons willen ze daarbij opnieuw als hun aankopend makelaar inschakelen. En ik moet je zeggen: daar ben ik toch wel heel erg trots op. Het is de ultieme bevestiging dat ons werk toegevoegde waarde heeft gehad voor onze klanten. Het is bijzonder leuk om samen met hen de draad weer op te pakken. Morgen heb ik een bezichtiging. In het mogelijk nieuwe huis voor één van hen. Ik voel me vereerd.


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?