Sterk onderhandelen

Sterk onderhandelen

Pasgeleden bemiddelde ik bij de aankoop van een 2-1 kap woning in Bilthoven. Een lang onderhandelingsproces, waarbij we uiteindelijk ons doel bereikten: de koop van het huis tegen een reële prijs. We hebben lang voet bij stuk gehouden bij ons laatste bod.

Wat schetst mijn verbazing: een paar weken later werd ik gebeld door de verkopers van dit huis. Of ik hen kon begeleiden bij de aankoop van een appartement! In het eerste gesprek bleek dat de scherpe wijze van onderhandelen voor hen de doorslag gaf om nu ook mij in te schakelen.

Zo zie je maar hoe dingen kunnen lopen, we zijn weer een nieuwe ervaring rijker. En ook een nieuwe klant.

 

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?