Style & Structure

Style & Structure

Tijdens een verhuizing of verbouwing krijgt elk detail in het nieuwe huis de aandacht. Vaak wordt alleen de kledingkast overgeslagen, althans, de inhoud er van. Een prachtige nieuwe kast, maar geen idee wat er in hangt. Tijdens deze drukke en chaotische tijd helpt Style & Structure graag om structuur aan te brengen in de kast. Alles hangt en/of ligt netjes en overzichtelijk en de gemaakte combinaties zijn gefotografeerd. Het voelt als thuis komen in een nieuw huis met een gestructureerde kledingkast. Voor meer informatie zie www.styleandstructure.nl

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?