Kwaliteit

Kwaliteit

Pracht Aankoopmakelaars is niet voor niets aangesloten bij de NVM. Want de NVM waarborgt de kwaliteit van haar leden. Onder andere door het stellen van eisen qua opleiding aan de makelaars. Eén van die eisen is de inschrijving van de makelaar in het VastgoedCert. Een openbaar register van gecertificeerde makelaars. Gecertificeerd makelaar wordt je door een theoretische opleiding positief te hebben afgerond en na een aantal jaren ervaring een Praktijkdiploma te hebben behaald. Een NVM makelaar is verplicht verzekerd voor zijn/haar beroepsaansprakelijkheid.

Wil je als taxateur optreden, dan moet je daarnaast ingeschreven zijn bij het NRVT (het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs). Alleen met deze inschrijving kan je als taxateur gevalideerde taxatierapporten opstellen, zoals een NWWI-taxatierapport.

Zowel de NVM als het VastgoedCert en het NRVT stellen hun eigen opleidingseisen, waarbij jaarlijkse bijscholing verplicht is.

Bij Pracht Aankoopmakelaars voldoen we aan deze vereisten. Omdat we uitsluitend de hoogste kwaliteit aan onze klanten willen leveren.

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?