Aankoopmakelaar voor Bilthoven en omgeving

[two_columns]
[column1]

Op zoek naar jouw ideale huis

Pracht Aankoopmakelaars is je eigen onafhankelijke makelaar, die speurt naar jouw ideale huis. Met een complete dienstverlening gericht op de duurdere huizen. Of het nu gaat om een vrijstaande villa, een twee-onder-een-kap woning, een luxe appartement of begeleiding bij het kopen van het kavel bouwgrond. Dat is echt werk voor een specialist, met kennis van de woningmarkt. Toegang hebben tot “vondsten” die op de markt gaan komen, is natuurlijk een prima startpunt. Maar het draait bij Pracht Aankoopmakelaars om het hele pakket specifieke criteria, die het verschil maken tussen zomaar een woning en een echt nieuw thuis.

Naar de Pracht Aankoopmakelaars website

[/column1]
[column2]

Bilthoven en omgeving

Vergis je niet: Bilthoven is geen stad. ‘We gaan even naar het dorp’, zeggen we hier. En dat geldt eigenlijk voor de hele omgeving: allemaal schitterende dorpen. Want of je het nu hebt over Bosch en Duin, Zeist, Driebergen of Doorn, het is mooi wonen in dit groene stuk Midden- Nederland.
Maar er is ook heel wat te doen in deze regio. Met steden als Utrecht en Amersfoort heel dichtbij, bieden ‘t Sticht en de Utrechtse Heuvelrug zelf ook heel wat voorzieningen die het woonplezier verder vergroten.

Naar de Pracht Aankoopmakelaars informatiegidsen

[/column2]
[/two_columns]

De prachtige kanten van Bilthoven en omgeving

[three_columns]
[column1]
PRA-Uiteten-313x177

Uit eten

Lekker uit eten? De regio Bilthoven biedt een breed scala aan mogelijkheden, van Michelinsterren tot pannenkoeken.Wij van Pracht delen graag onze geheimtips met onze klanten. En we hebben vanzelfsprekend overal kritisch voorgeproefd. Eet smakelijk!

PRA-Natuur-313x177

Natuur

In Bilthoven en omgeving zijn vele bosgebieden te vinden. Wandelen, fietsen, hardlopen alles kan naar hartelust.
Op de wandelkaarten van Staatsbosbeheer (de kaart De Vuursche) kun je alle gebieden terug vinden.

[/column1]
[column2]
PRA-Uitgaan-313x177

Uitgaan

Er is in dit deel van het Hart van Nederland heel wat te beleven. Theater, bioscoop, muziek, festivals: de regio kent een rijk aanbod qua entertainment. Gezellig stappen, of uit-op- chic. Op allerlei niveaus is er amusement beschikbaar, voor alle leeftijden.

PRA-Onderwijs-313x177

Opvang en Onderwijs

Voor veel mensen een van de belangrijke overwegingen bij het kiezen van een nieuwe woning: zijn er scholen in de buurt? Deze regio kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod, met een kwalitatief goed niveau van scholen.
Bijgaand onze selectie uit het totale aanbod. Let wel: wachtlijsten komen voor, dus neem tijdig contact op.

[/column2]
[column3]
PRA-Sport-313x177

Sporten

De veelzijdigheid van deze regio is vooral goed af te lezen aan het uitgebreide aanbod van sportieve mogelijkheden.
Vanzelfsprekend zijn de verschillende verenigingssporten goed vertegenwoordigd.
Maar ook buiten clubverband kun je terecht bij een breed scala aan golfbanen, zwembaden, sportscholen en andere vormen van lichaamsbeweging.

PRA-Zorg-313x177

Zorg

Met uitstekende medische centra in zowel Utrecht als Amersfoort is deze regio goed bedeeld, maar de Heuvelrug heeft zelf ook een uiteenlopend aanbod aan (privé)klinieken en zorgcentra. Een aantal daarvan melden we hier.

[/column3]
[/three_columns]