Contact

Gerda Wiegers

registermakelaar – taxateur

Gerda Wiegers is opgeleid als bedrijfseconoom aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het halen van haar diploma is ze actief geworden in de dienstverlening, met name de financiële sector en specifieker de hypothekenbranche. Gerda bekleedde verschillende functies op het hoofdkantoor van De Hypotheker. Bij Rabobank Nederland werkte Gerda voor de toenmalige businessunit Eigen Huis en was ze hoofd consultancy in het managementteam.

Van hypothekenwereld naar makelaardij

Na tien jaar in de hypothekenwereld, was het geen vreemde stap voor Gerda om de makelaardij in te gaan. In vier jaar haalde ze haar diploma’s, werd ze gecertificeerd makelaar/taxateur en deed ze werkervaring op bij een makelaarskantoor in Zeist. Na aansluiting bij de NVM in 2009, startte Gerda haar eigen NVM-kantoor in 2010. Vanaf het eerste moment specialiseerde ze zich met Pracht Aankoopmakelaars exclusief in aankoopbegeleiding, veelal van woningen in het duurdere en luxere segment. Ze werkte voornamelijk voor klanten in de Randstad, maar ook daarbuiten. Later kwam daar ook de begeleiding van expats bij.

De klant als rode draad

De begeleiding van kopers op de woningmarkt is altijd een bewuste keuze van Gerda geweest vanwege de intensiteit van het klantcontact. Voor elke klant de oplossing vinden, is de rode draad in ieder aankoopproces. Om haar klanten nog meer te ontzorgen, richtte Gerda in 2013 haar tweede bedrijf op. Met PrachtNova Verbouwmanagers begeleidt ze verbouwingen van begin tot eind. Zo biedt Gerda Wiegers een totaalservice aan op het gebied van prettig wonen.

Click here for the English version of this page

Pracht Aankoopmakelaars

Willem Arntszlaan 141

3734 EE Den Dolder

030 -228 60 49

Contact

info@prachtaankoopmakelaars.nl

06-41 86 74 08

Leave a Reply


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?