‘Betrouwbare verbinder van belangen’

‘Betrouwbare verbinder van belangen’

“Al meer dan twee jaar fantaseerde ik over een ander huis. En tegelijkertijd schoof ik het zoeken steeds voor me uit. Ik zag enorm op tegen alles wat er op me af zou komen. Mijn huidige huis had ik ooit gekocht toen ik er als huurder woonde. De woningbouwvereniging nam toen het meeste werk op zich. Nu moest ik alles zelf doen. Waar moest ik beginnen? Ik zag het als een Gordiaanse knoop: aankopen, verkopen, hypotheek regelen, verbouwen, mogelijk overbruggen. Als je aan één draadje trekt, beweegt de hele boel.

Mijn financieel adviseur had me aanbevolen een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Via Google kwam ik terecht op de heldere en aantrekkelijke website van Pracht. Vooral het feit dat zij compleet onafhankelijk zijn, sprak mij aan.
De eerste kennismaking met Gerda was heel plezierig. Gerda nam alle tijd om mij te leren kennen en haar aanpak toe te lichten. Al snel werd duidelijk dat ze mij op maat zou ontzorgen.

En dat heeft ze ook gedaan. Met hulp van Gerda heb ik uiteindelijk een prachtig huis gekocht. Ze begeleidde me in elke stap en handelde daarbij snel èn zorgvuldig. Ook nu de fase van de verbouwing aanbreekt creëert Gerda voor alle partijen een win-win situatie. Ik noem haar een betrouwbare verbinder van belangen. Wanneer alles achter de rug is, drink ik graag een goed glas wijn met haar bij de haard van mijn nieuwe huis.”


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?