‘Gerda houdt vol en blijft positief’

‘Gerda houdt vol en blijft positief’

“Als je een twintigtal bezichtigingen hebt gedaan, je bod een paar keer wordt afgewezen, zou je bijna de moed verliezen. Gerda niet. Gerda houdt vol en blijft positief. Zelfs in de gekte van de Utrechtse woningmarkt. Vandaag bezichtigen en morgen bieden? Vergeet het maar. Morgen is een huis gewoon weg. Je moet snel schakelen. Dan heb je aan Gerda een goede. Ze was mijn bondgenoot in dit proces.

We zijn in februari, of begin maart, op zoek gegaan naar een huis voor mij. Gerda ken ik van jongs af aan, mijn moeder zit in dezelfde boekenclub als zij. Ik hoefde niet lang na te denken over onze samenwerking. Het is prettig werken met iemand die je kent en vertrouwt.

Op een zaterdagmorgen kwam Gerda langs om mijn woonwensen te bespreken. Op basis daarvan stuurde ze mij woningen door om te bezichtigen. Een enkele keer ging ik vast alleen op pad. Als ik dan vroeg of Gerda alsnog wilde komen, dan kwam ze vrijwel direct. Dat schiet op, net als het bieden. Binnen een, twee uur was dat geregeld en dat is belangrijk in een markt als deze. Ze koppelt goed terug, zodat je weet hoe lang bepaalde zaken kunnen duren. Ze reageerde snel wanneer ik haar belde of appte.

Kritisch kan Gerda ook zijn. Leek een woning alles te hebben wat ik zocht, behalve een tuin, dan vroeg ze of ik echt bereid was om die wens los te laten. En of ik wel aan bepaalde dingen dacht, als ik enthousiast werd. Zo werk je samen toe naar het vinden van dat ene, juiste huis.

Ik noem Gerda een bondgenoot omdat ze samen met jou ten oorlog trekt in zo’n verschrikkelijke woningmarkt als Utrecht. Ze helpt je en staat voor je klaar. Je doet het echt samen. Uiteindelijk hebben we dan ook dat ene huis gevonden. Dat huis voor mij. Ik kan er over een paar maanden in.”

T. Giesbers, Utrecht


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?