‘Gerda verstaat haar vak’

‘Gerda verstaat haar vak’

“We woonden in de binnenstad van Utrecht toen we naar Groot-Brittannië verhuisden. Tijdelijk, want in augustus 2017 keerden we weer terug naar ons oude huis. Eenmaal ‘thuis’ besloten we dat we meer ruimte wilden. Voor onszelf, maar zeker voor onze opgroeiende kinderen. We droomden van een plek waar ze met veel plezier groter kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen. Dat hebben we dankzij Gerda gevonden. Wij zijn de eigenaren geworden van een prachtig huis op een fantastische locatie.

Een kennis vertelde ons over haar ervaringen met Pracht Aankoopmakelaars, waarvan we ook nog eens een bord hadden zien hangen bij de hockeyclub van onze oudste dochter. We namen contact met Gerda op omdat ze zich met Pracht Aankoopmakelaars echt op aankoop richt. Ze bleek veel ervaring in de omgeving Bilthoven en Bosch en Duin te hebben, het gebied waarin wij geïnteresseerd waren. Over de kosten was Gerda tijdens ons gesprek direct duidelijk. Je weet daardoor precies wat je voor een bepaald bedrag verwachten kunt en dat vinden wij prettig.

Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel. Binnen twee maanden hadden we al een boel huizen gezien. Niet ieder huis was naar onze smaak, maar in de regel sloten de woningen wel steeds aan op onze wensen. Gerda gaf ons uit zichzelf informatie over grondprijzen en de aan- en verkoopgeschiedenis van de huizen in bepaalde regio’s. Dat hielp ontzettend bij het nemen van besluiten. Je kunt dan beter beoordelen of een vraagprijs bij de waarde van de grond past en dus reëel is.

Met de hulp van Gerda vonden we uiteindelijk een droomhuis in Bosch en Duin. Gerda verstaat echt haar vak. Ze weet van bouw tot aan afwerking. Bovendien is ze stipt, toegewijd en alert. In haar communicatie en manier van doen is Gerda heel positief, energiek en constructief. We hebben gemerkt dat ze jou als koper centraal stelt en oprecht het beste met je voor heeft. We willen tot slot nog noemen dat ze discreet en attent is. Dat attente zit ‘m in de kleine dingen: snel reageren op vragen, altijd op tijd voor afspraken en het flesje champagne bij het ondertekenen van het koopcontract.

We kijken terug op een hele prettige en warme samenwerking. Op 16 maart hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Nog maar een paar weken, dan verhuizen we. Daar hebben we ontzettend veel zin in.”


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?