‘Het vertrouwen was er eigenlijk gelijk’

‘Het vertrouwen was er eigenlijk gelijk’

Mijn vriend en ik woonden in Berlijn toen we terug naar Nederland wilden. Op afstand het perfecte huis vinden is dan best een klus, want je kunt niet zomaar naar iedere bezichtiging toe. Dat is waar Pracht Aankoopmakelaars ons echt bij geholpen heeft.

Pracht Aankoopmakelaars kwam via een familielid op ons pad. We maakten een afspraak met Gerda om onze woonwensen en situatie te bespreken. Tijdens die eerste kennismaking besloten we al om Gerda bij ons aankoopproces te betrekken. Het vertrouwen was er gelijk. Gerda toonde zich heel invoelend en begreep goed wat wij wilden.

Het hele proces ging best snel. Ik geloof dat we niet meer dan vijf woningen bezichtigd hebben voordat we de juiste vonden. Gerda hield tijdens de zoektocht rekening met onze agenda’s en plande de bezichtigingen op momenten dat wij in Nederland waren. En toen mijn vriend een keertje niet mee kon, hebben wij de complete woning voor hem gefilmd. Zo was hij er toch een beetje bij.

Het huis dat wij uiteindelijk kochten, was behoorlijk in trek. Er waren nog dertig andere geïnteresseerden. Toch is het nu ons thuis. In de krappe markt van nu heb je aan Gerda echt een goede. De makelaarswereld is een aparte en Gerda voelt dat heel goed aan. Ze is vrolijk, doortastend en pakt door. Ongeacht de krapte of ruimte op de markt. Ja, ik zou Pracht Aankoopmakelaars zeker aanraden aan mijn vrienden en familie.


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?