‘Je staat er met Pracht niet alleen voor’

‘Je staat er met Pracht niet alleen voor’

‘De Utrechtse woningmarkt is behoorlijk overspannen. Vooral de stad is populair. Het is niet eenvoudig om daar een woning te vinden. Zeker niet als je specifieke woonwensen hebt. Ik zocht woonruimte binnen de singel met een eigen parkeergarage. Met hulp van Pracht Aankoopmakelaars vond ik uiteindelijk het juiste huis.

Via een interview in een tijdschrift kwam ik voor het eerst in contact met Pracht Aankoopmakelaars. Het verhaal van Gerda straalde daadkracht en enthousiasme uit en dat overtuigt.

Hoe specifieker de woonwensen, hoe kleiner het aanbod is. Vlug reageren is dan heel belangrijk. Gerda schakelt snel en zorgt ervoor dat haar klanten als eerste op bezichtigingen aanwezig zijn.

Waar ik onder meer met plezier op terugkijk, is dat ik tijdens het aankoopproces nooit het gevoel heb gehad dat ik er alleen voor stond. Gerda heeft een groot inlevingsvermogen in de wensen van haar klanten. Ze neemt de tijd voor vragen en communiceert snel, of het nu via mobiel is of in persoon. Ik zou haar absoluut een dikke tien geven.’


Notice: Undefined index: postcode in /home/hx0211/domains/prachtaankoopmakelaars.nl/public_html/wp-content/plugins/taxatiepopup/taxatiepopup.php on line 54
X

Wat is dit huis waard?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

X

Wat is dit huis waard?

Wilt u de waarde van een woning weten?